Home > Gokken met geld > Gokken met iDeal

Gokken met iDeal

Gokkasten met iDeal zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gokkasten waarmee je met iDeal credits kunt kopen waar je op de gokkasten mee kunt gokken. iDeal is over het algemeen niet de enige betaalmethode die aangeboden wordt, maar vaak wel de bekendste voor de Nederlandse spelers.

De meeste makers van gokkasten hebben gokkasten waarmee je met iDeal kunt betalen.

gokkasten met ideal online casino

Speciale websites

Er zijn gespecialiseerde websites waarop alleen gokkasten worden aangeboden waarop met iDeal betaald kan worden. Betalen met iDeal is namelijk ontzettend populair en vele Nederlandse spelers kiezen dan ook voor deze betalingsmethode. Wat is er dan gemakkelijker dan een compleet overzicht waarbij je gegarandeerd kunt betalen met iDeal, zonder dat je er pas later achter komt dat net op die ene die je wilt gaan spelen niet met iDeal betaald kan worden. Op deze websites staan dan vaak de aller leukste en meest populaire gokkasten waar je op direct kunt spelen. Vaak word er ook de optie aangeboden om gratis te gokken, zodat je eerst de gokkast uit kunt proberen en zien hoe deze je bevalt.

Naast de eerder genoemde merken heeft ook het Zweedse Netent een aantal toppers gemaakt waarmee je zowel gratis als ook voor echt geld kunt gaan spelen. Met sommige van die gokkasten kun je ook nog eens een jackpot winnen door een eenvoudige druk op de knop. Ook deze gokkasten kun je gewoon opwaarderen door met iDeal credits bij te kopen.

Op de spectaculaire Powerjackpot gokkasten kun je zowel gratis als betaald spelen. Net als bij alle andere gokkasten worden gewonnen credits in de “free mode” niet uitbetaald.

10x Zoveel winnen

Wil je echt kans maken om 10x zo veel te verdienen dan normaal, dan kun je eens een gokje wagen op Powerlounge gokkasten. Dat zijn hele speciale gokkasten waarmee je hoge jackpots kunt winnen en waarop de prijzen 10x zo hoog zijn als op de normale gokkasten die je online kunt vinden. Ook bij deze gokkasten hoe je niks te downloaden, niks te installeren en kun je gewoon met iDeal betalen.

1 Miljoen winnen?

En als je dan toch gaat spelen op een gokkast met iDeal op het internet, dan kun je ook eentje kiezen waarbij je zelfs kans hebt om 1 miljoen euro te winnen! Een voorbeeld daarvan is de videoslot Hall of Gods, dat is een gokkast met maarliefst 3 verschillende jackpots erin. De kleinste jackpot heet de mini jackpot, dan zijn er ook nog de midi en de mega jackpotten. Deze jackpots blijven net zolang oplopen totdat ze gewonnen worden. Hierdoor is de mega jackpot al vele malen boven de miljoenen uit gestegen en is ook de midi jackpot tot in de tien duizenden gestegen. Deze bedragen geven het spel natuurlijk extra spanning en zeg nou eens eerlijk, wie wil er nou geen miljoen winnen?