Home > Online videoslots

Online videoslots

Speel jij graag videoslots of ben je een beginnende gokker die kennis wilt maken met online videoslots? Dan zit je op deze gokkast en videoslot portaal wel goed. De videoslots die wij aanbevelen zijn de beste online en allemaal geheel anoniem en veilig te spelen. Alle videoslots kunnen gratis gespeeld worden, zodat jij eerst even kunt testen of dit wel iets is wat voor je is weggelegd. Videoslots zijn een combinatie van je geliefde gokkasten en de populaire video games.

online videoslots spelen

 

 

 

 

 

 

Winlijnen en inzetmogelijkheden
Een van de duidelijkste verschillen tussen de gokkasten en videoslots is het aantal winlijnen waarmee gespeeld wordt. Bij de videoslots speel je al snel met 20 winlijnen, al zijn er slots waarbij de winlijnen tot in de honderden op kunnen lopen. De inzet opties bij een videoslot zijn dat je de inzetlijnen kunt verhogen. Ook de winlijnen kunnen vermenigvuldigd worden en de muntwaarde verhoogd.

Als je op dat moment een hoge inzet doet zijn de prijzen ook hoger. Pas wel op dat je niet perongeluk te hoog inzet anders kan je snel van je geld af zijn. Kijk eerst goed wat je inzet, en bedenk van te voren wat je te besteden hebt of kwijt zou kunnen raken. Als je het niet kan missen speel dan gewoon geheel gratis en dan nog beleef je een leuke videoslot ervaring.

Bonussen
Een van de belangrijkste onderdelen van een videoslot is het bonusspel. Elke videoslot heeft een bonusspel en daar kunnen de echte knaken gewonnen worden. Zo zijn er niet alleen gratis spins te winnen, maar ook hoge geld bedragen en soms zelfs een progressieve jackpot. Deze bonusspellen zijn over het algemeen erg vermakelijk.

Kwaliteit
De kwaliteit van videoslots is altijd in een oogopslag te zien en spat van het scherm af. Niet alleen is er veel tijd en energie gestoken in hoe het eruit ziet, sommige videoslots zijn zelfs in 3D. Vrijwel alle videoslots zijn gemaakt rondom een thema. Hierdoor zit er veel verschil in de videoslots en misschien vind jij de één leuker als de ander. Daarom is het fijn dat de spellen ook gratis uit te testen zijn, zodat je een goed beeld hebt van het spel voordat je er geld aan uit gaat geven.

Betaalmethodes
Wil je wel voor geld spelen dan zijn er veel verschillende opties om credits te kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal of via de telefoon. De online casino’s hebben er rekening mee gehouden dat iedereen andere eisen stelt aan het kopen van credits. Sommige zullen betrouwbaarheid het belangrijkste vinden, terwijl anderen meer geven om snelheid. Daarom is er voor iedereen een passende optie.